Fundació Quatre Vents assegura àpats saludables als infants atesos durant el confinament pel Covid-19

04 abr Fundació Quatre Vents assegura àpats saludables als infants atesos durant el confinament pel Covid-19

• Les famílies han rebut xecs per bescanviar per carn, peix, fruita i verdures

• També poden adquirir bolquers.

Fundació Quatre Vents, atén infants entre 0 i 3 anys i les seves famílies en situació de vulnerabilitat al Raval, a Barcelona, per pal·liar aquesta situació i garantir que els Infants puguin fer àpats adequats, a la seva llar, hem activat amb caràcter URGENT, XECS4VENTS, per aliment. Es tracta de xecs que les famílies ateses poden bescanviar per carn, peix, fruita i verdures, aliments que es consideren prioritaris per a una dieta equilibrada. També, tenint en compte les necessitats dels infants, bolquers i llet.

Fundació Quatre Vents ha tingut que tancar el Servei d’Atenció d’Infants i Famílies (SAIF) i també el Servei d’Atenció per a la Integració Social Progressiva de Famílies en Exclusió Social Nou Horitzó per l’alerta sanitària del virus Covid-19, seguretat sanitària i preventiva.

La reobertura dependrà de l’evolució de la pandèmia desenvolupada pel virus Covid-19 i dels protocols de protecció emesos per l’Ajuntament i la Generalitat.

Fundació Quatre Vents, agraeix la vostra col·laboració en un moment en que es mes necessari, que mai, el suport als mes invisibles de la nostra societat i la mes vulnerable, la PETITA INFANCI.

Esperem i confiem, pel be de tots i totes, que aquests esforços col·lectius, ajudin a superar ràpidament aquesta pandèmia i agraïm l’esforç de les persones que fan i o faran possible.

El projecte fa un suport a les famílies, tancat presencialment, telefònicament i garantint un suport individual i emocional. FUNDACIO

QUATRE VENTS, 32 ANYS AMB LA PETITA INFANCIA I LA FAMILIA!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.