La Fundació Quatre Vents assegura àpats saludables als infants atesos durant el confinament pel Covid-19

09 mai La Fundació Quatre Vents assegura àpats saludables als infants atesos durant el confinament pel Covid-19

• Les famílies han rebut xecs per bescanviar per carn, peix, fruita, verdures i llet.

• I També bolquers.

 

FUNDACIO QUATRE VENTS, seguim informant i ho farem tot el temps que duri el confinament. Avui, divendres hem tornat a repartir els xecs4Vents, hem tingut la important col•laboració econòmica de la organització EDUCO, per poder fer aquest suport a les famílies, especialment important per tractar-se d’aliments frescos, peix, carn, fruita, verdura,llet i bolquers, necessaris per millorar la qualitat de vida dels infants en els primers anys de la seva vida.

 

I avui també, han vingut alguns infants, pocs, però, ha estat trist per nosaltres, no volien marxar, volien quedar-se a jugar i gaudir del pati i d’ activitats, ens han fet molta pena i desitjar mes que mai, que puguin tornar aviat, tornar a veure’ls córrer, cridar, jugar, barallar-se, en fi tot el que els infants necessiten fer i al que tenen dret, dret reconegut per la Convenció dels Drets dels Infants, dret que els adults no donem la importància que te pel nen/a, el joc es fonamental pel infant, en aquestes edats, es com comencen el seu aprenentatge, jugant.

 

Continuem fent un seguiment telefònic a la familia i estan desitjant portar els infants i buscar feina, que tampoc poden fer, els seus problemes augment, sense diners i sense feina…..

 

Hem tingut que preparar una “canastreta” a corre cuita per una dona que estava a punt de donar llum i no tenia res pel nado, i sense poder comprar res, tot estava tancat, vàrem fer una crida i en poc temps vam disposar de roba suficient pe nado i tranquil•litzar la futura mare.

 

Com podeu comprovar, ni el confinament, ni les circumstàncies adverses poden amb l’esperit de Fundació Quatre Vents, alguna vegada ens han dit “sou un tot terreny”, nosaltres no ho veiem així, però potser tinguin una miqueta, de raó, el que si es cert, es que sempre intentem pal•liar aquelles necessitats que mes afecten a la petita infància i al seu futur.

 

GRACIES A TOTS I TOTES, EN AQUETS MOMENT, QUE ENS NECESSITEN I NECESSITEM MES QUE MAI
Barcelona, 9 de maig de 2020

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.