La Fundació Quatre Vents assegura àpats saludables als infants atesos durant el confinament pel Covid-19

16 abr La Fundació Quatre Vents assegura àpats saludables als infants atesos durant el confinament pel Covid-19

• Les famílies han rebut xecs per bescanviar per carn, peix, fruita i verdures

• I També bolquers.

Davant la situació d’ampliació del confinament per la pandèmia del Coronavirus estem amb les mateixes dificultats i condicions que en la informació del 16 de març; no sabem quant podrem obrir els projectes tancats, ni quant els infants podran tornar a gaudir del espai de joc, d’aprenentatge, relació.. a Quatre Vents i les seves mares puguin tornar a intentar treballar, han perdut la feina per no tenir amb qui deixar els fills/es.

En el seguiment que estem realitzant a cada familia, comenten, la solitud, la pèrdua de la feina, després de les dificultats per trobar-la, encara que sigui mal remunerada i amb excés de jornada, suposa disposar d’uns mínims ingressos econòmics, per tirar endavant. Els seus fills amb ganes de jugar i sense espai per fer-ho, sense balcons, sense terrasses i alguns sense finestra perque entri la llum i amb unes ganes immenses de sortir al carrer i no poden, com sempre, perjudicats doblement.

Per continuar, almenys garantint una alimentació adequada a la seva llar, estem donant per segona vegada del inici del confinament, avui 17 d’abril, a les famílies, els XECS4VENTS, bescanviables, a les parades del Mercat de Sant Antoni per carn, peix, fruita i verdures i els bolquers, son els productes mes cars i també els mes necessaris, i, amb conseqüències importants, pel present dels infants i també pel se futur, per aquets motius i altres, Quatre Vents, sempre intenta pal·liar aquelles necessitats que afecten a la petita infància..

Barcelona, 16 d’abril de 2020

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.