PISOS D’ACOLLIDA (PA)

Habitatge temporal per a dones amb fills fins els 17 anys, sense recursos econòmics i sense habitatge, realitzant un suport a tot el nucli familiar.

 

La finalitat és proporcionar un habitatge temporal, digne i autònom a dones amb fills/es que pateixen una situació  de desemparament, manca d’habitatge i recursos econòmics.

 

Cal remarcar com a característiques distintives del servei, es poden acollir a dones sense legalitzar la seva situació,  amb fills/es fins els 17 anys.

 

Ofereix  un  habitatge estable  amb  un suport integral, complet, de mig/llarg termini excepcional que possibiliti l’assumpció de les responsabilitats familiars i personals, potenciant la millora en l’atenció i cura dels fills i filles.

 

Realitzem una atenció socioeducativa i formativa amb les dones dins la llar, posant al seu abast els recursos necessaris per accedir al món laboral i l’accés a un habitatge digne, com el primer pas per la integració social, així com també, expliquem i fomentem el rebuig a tota mena de discriminació i/o violència de gènere, defensant els drets i deures de les dones i dels seus fills/es.

 

Amb activitats, tant individuals com de grup, es pretén augmentar les seves capacitats personals, potenciar la seva autoestima i aconseguir autonomia en les diferents àrees de la vida.

Notícies PA

Actualment la Fundació té 1 #casadacollida, 1 #pispont i 2 #habitatgesinclusió. En aquests allotjaments conviuen dones embarassades i/o amb fills menors de 18 anys.

A la Fundació però, no només #acollim. Treballem per acompanyar a les families a trobar #llums i #colors a la foscor.

#Experimentem #colors #florescències #LaFoscorNoFaPor #DeLaMà

Els infants dels nostres habitatges, viuen amb il·lusió aquests dies. Decoren la que es ara casa seva i donen de menjar al Tió. Més ben dit, el sobrealimenten! 😉

Contador visites: 1.592