SERVEI D’ATENCIÓ D’INFANTS I FAMÍLIES QUATRE VENTS (SAIF )


Espai socioeducatiu per a infants fins a 5 anys i les seves famílies, en situació de pobresa. Obert les 24 hores, incloses vacances escolars.

 

Servei d’atenció global a la petita infància ( de 3 mesos a 5 anys ) i a les seves famílies per donar resposta a les seves necessitats bàsiques i primordials amb el màxim compromís per pal·liar situacions de vulnerabilitat i pobresa.

 

Especialitzats en actuacions adreçades a la prevenció, l’atenció, el suport i la millora de la qualitat de vida de l’infant,   amb la participació, indispensable, de la seva familia en aquestes finalitats i  l’objectiu d’exercir una parentalitat  positiva amb la millora de les seves habilitats en l’atenció als fills/es.

 

Intentem promoure la felicitat de l’infant creant les millors condicions tant emocionals, com relacionals, socials, familiars i ambientals, donant una atenció individualitzada a cadascun. Les educadores ensenyen amb afecte i professionalitat,  amb l’objectiu d’afavorir l’autonomia dels infants i ajudar-los a regular les seves conductes, guanyant seguretat a través d’una contenció afectuosa, amb tendresa i consideració.

 

Procura millorar les  situacions familiars, en coordinació amb els Serveis i Entitats Socials derivants.

 

Suposa un recolzament a la dona perquè permet facilitar i possibilitar el seu accés al món laboral  i/o de formació i conciliar la vida familiar i laboral.

Notícies SAIF

Tots els infants del centre estem contents perquè aquest any hem començat ha treballar en el projecte Immersió en el mar, un projecte en col·laboració amb el Museu Marítim de Barcelona.

Podrem aprofundir en una temàtica molt interessant i motivadora per tots

Ja arriba Nadal, FUM, FUM!!!!

Tots junts fem i coneixem el tradicional pessebre i els seus personatges. BON NADAL!!!!!

Desembre/Gener

Estem molt contents,

el tió i els reis ens han portat joguines per poder jugar i aprendre a  l’escola!!!!!

BON ANY NOU per tothom!!!!

Febrer

Ja ha arribat la Caixa didàctica del Museu Marítim de Barcelona a l’escola per poder continuar treballant el projecte Immersió en el mar

De dins la Caixa ha sortit el conte L’Aventura del Nico i els seus amics, hem començat coneixent  tots els seus personatges

Ens ha agradat molt, estem intrigats en conèixer totes les histories que passaran el Nico i els seus amics!!!!!!!

Març

Ja ens ha arribat la Caixa didàctica del Museu Marítim de Barcelona de dins la Caixa ha sortit el conte L’Aventura del Nico i els seus amics, hem començat coneixent tots els seus personatges i estem molt contents, estem fent activitats per conèixer mes el mar, els peixos i els pirates, també anem al Museu, hem entrat al batiscaf i hem fet vaixells, que divertit!!

Abril

Als nens i nenes mes petits del centre, ens agrada experimentar amb diferents materials, ens ajuda en el nostre aprenentatge.

Hem celebrat la festa de Sant Jordi i les educadores ens van fer la representació de la llegenda, amb titelles.

Com ha detall per la família, els nens i nenes hem fet punts de Llibre.

El dia de Sant Jordi també vam fer un berenar de Pasqua, amb la típica Mona.

Maig

En la ultima visita el Museu Marítim de Barcelona, ens hem convertit en pirates.

A l’entrar ens hem trobat una pirata i ens ha demanat ajuda, per buscar un tresor.

Ens han posat un mocador el cap com els pirates, hem fet una bandera de pirata i tot mirant un mapa hem recorregut el museu en busca del tresor, mentre observaven diferents vaixells de totes mides i models.

Finalment hem trobat el tresor al costat d’un canó i de dins d’una caixa han sortit monedes de xocolata!!!!!!!

Ens ho hem passat moooolt be i hem fet un gran equip!!!!!!

Contador visites: 2.153